Top

Gezocht op 'Innovatief'

De volgende 7 resultaten zijn gevonden op het zoekopdracht 'Innovatief'

MiniMonkey

MiniMonkey realiseert continue innovatieve oplossingen om het leven van kind en ouder zo makkelijk mogelijk te maken. Van compacte babydragers tot comfortabele reiszitjes, voor elk vraagstuk een betaalbare product.

Bekijk merk

Munchkin

Munchkin produceert innovatie producten die het verschil maakt in het leven van kind en ouder. Munchkin heeft vele prijzen gewonnen met hun slimme en gepatenteerde oplossingen.

Bekijk merk

Philips Avent

Philips Avent produceert hoogstaande kwaliteit producten voor jou en je baby. Philips Avent biedt een uitgebreid assortiment producten op het gebiedt van voeding zowel voor flesvoeding als voor borstvoeding.

Bekijk merk

Stokke

Stokke produceert en distribueert al tientallen jaren wereldwijd kinderproducten, van de bekende Tripp Trapp Stoel tot Xplory kinderwagens en MyCarrier kinddragers. De producten zijn ontwikkeld met oog op goede comfort en ergonomie voor kind en ouder.

Bekijk merk

Tommee Tippee

Tommee Tippee produceert hoogwaardige babyartikelen en is gespecialiseerd in babyverzorging en voedingsaccessoires. Als doel streeft Tommee Tippee in het ontwikkelen van producten zoals moeder natuur het bedoeld heeft.

Bekijk merk