Top

Merken

Autovision

Autovision is ruim 40 jaar actief in de consumentenelektronica branch. Ooit begonnen met verschillende auto producten zoals autobeveiliging biedt het nu een breed assortiment aan autoaccessoires.

Bekijk merk

BabyDan

BabyDan produceert sinds 1947 producten die voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden. Met de motto Eyes For Safety wil BabyDan zich onderscheiden door producten te leveren die voor veilige kaders voor kinderen zorgen.

Bekijk merk

Dr. Brown

De focus van Dr. Brown’s ligt op het produceren van innovatieve voedingsaccessoires die de gezondheid van de baby bevorderen. Zo worden de Dr. Brown’s babyflesjes geroemd en heeft het meerdere prijzen gewonnen.

Bekijk merk

Maxi-Cosi

Als expert op het gebied van kinderveiligheid onderweg biedt Maxi-Cosi zeer veilige en comfortabele producten, van kinderstoeltjes tot kinderwagens. Met het uitgebreide assortiment vind je een passende oplossing die bij jou, je kindje en situatie past.

Bekijk merk

Medela

Medela is een wereldwijde leverancier van innovatieve borstvoedingsaccessoires, met de producten van Medela worden je zwangerschap en borstvoedingsperiode gemakkelijker en comfortabeler.

Bekijk merk

MiniMonkey

MiniMonkey realiseert continue innovatieve oplossingen om het leven van kind en ouder zo makkelijk mogelijk te maken. Van compacte babydragers tot comfortabele reiszitjes, voor elk vraagstuk een betaalbare product.

Bekijk merk

Munchkin

Munchkin produceert innovatie producten die het verschil maakt in het leven van kind en ouder. Munchkin heeft vele prijzen gewonnen met hun slimme en gepatenteerde oplossingen.

Bekijk merk

Osprey

Osprey produceert kwalitatief hoogstaande rugzakken voor iedere outdoor- en sportliefhebber maar ook voor dagelijks gebruik. Met oog op een beter milieu worden alle producten van Osprey gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen.

Bekijk merk

Philips Avent

Philips Avent produceert hoogstaande kwaliteit producten voor jou en je baby. Philips Avent biedt een uitgebreid assortiment producten op het gebiedt van voeding zowel voor flesvoeding als voor borstvoeding.

Bekijk merk
  • 1
  • 2