Top

Tommee Tippee Sangenic luieremmer verhoger

Bekijk alternatief product

Met de luieremmer verhoger van Tommee Tippee hoef je niet meer te bukken bij het weggooien van volle luiers in een Tommee Tippee Nappy Wrapper luieremmer.

  • Betere werkhoogte voor luieremmer
  • Opbergruimte voor vier cassettes

Ons verhaal

Wij waren al erg tevreden over het gebruik van de Tommee Tippee Sangenic Tec luieremmer waarmee vieze geurtjes op de babykamer voorkomen wordt. De luieremmer staat alleen op de grond waardoor je moet bukken om een volle luier weg te gooien, met de Tommee Tippee Sangenic luieremmer verhoger is ook dat probleem opgelost. De voet staat solide op de grond en bevat een uitsnede aan de bovenzijde waar de luieremmer precies in past. Aan de bovenzijde van de verhoger is ook ruimte gereserveerd om vier cassettes in te plaatsen waardoor je altijd één bij de hand hebt.

Productinformatie

Met de Tommee Tippee Sangenic luieremmer verhoger komt de luieremmer op een betere werkhoogte te staan. De stevige basis is voorzien van een houder om vier cassettes op te bergen.

  • Bruikbaar voor Nappy Wrapper luieremmers
  • Afmetingen: 30 x 33,8 x 45cm

  • Kleur: wit

Tommee Tippee

Tommee Tippee is een internationaal erkende producent van hoogwaardige babyartikelen en is gespecialiseerd in babyverzorging en voedingsaccessoires, geliefd bij baby's en aanbevolen door vele ouders. De producten worden duidelijk ingedeeld opleeftijd zodat je makkelijk terugvinden kunt wat je voor je kindje in een periode van haar leven nodig hebt. De producten van Tommee Tippee worden ontwikkelend zoals moeder natuur het bedoeld heeft. Zo ontwikkelede Tommee Tippee de bekroonde Closer To Nature flessen, een uniek assortiment flessen en voedingsproducten om de natuurlijke vorm en beweging van de borst na te bootsen. Daarnaast biedt Tommee Tippee ook handige accessoires om voeding om te bergen. De Sangenic luieremmer is eveneens een bekend product van Tommee Tippee, in een handomdraai worden volle luiers bacterievrij, geurloos en individueel luchtdicht verpakt.

Lees meer