Top

Tommee Tippee magnetronsterilisator

Bekijk alternatief product

Met een magnetronsterilisator maak je flessen in een handomdraai steriel en klaar voor gebruik. De Tommee Tippee magnetronsterilisator elimineert schadelijke bacteriën met stoom, vul de sterilisator met spullen en een beetje water en laat de magnetron het zware werk doen.

  • Eenvoudig steriliseren via de magnetron
  • Bruikbaar voor flessen, spenen en kolfspullen
  • Ruimte voor 4 flessen met toebehoren
  • Binnen 8 minuten flesjes en spenen gesteriliseerd
  • Grote magnetron nodig
  • Komt soms erg warm uit de magnetron

Ons verhaal

Wanneer je start met flesvoeding kom je erachter hoe vaak een flesje gebruikt wordt, elke dag moet het ook gedesinfecteerd worden door het in water koken. Met een magnetronsterilisator word je op dit vlak ontzorgt en hoef je zelf naast de voorbereidingen niets te doen. Je maakt de spullen zoals drinkflesjes, spenen en kolfspullen even schoon met een sopje en plaatst het in de magnetronsterilisator. Je voegt 180ml water toe en laat de magnetron voor 8 minuten draaien, eenmaal klaar zijn de spullen weer klaar voor gebruik.

De Tommee Tippee magnetronsterilisator werkt prima en maakt alles goed schoon. Wij gebruiken zelf flesjes van Dr. Brown, deze passen er goed in inclusief toebehoren. De sterilisator is log en past maar net in onze magnetron, dit verbaast ons enigszins aangezien wij bewust een grote formaat magnetron hebben aangeschaft.

Productinformatie

Om de Tommee Tippee magnetronsterilisator te gebruiken heb je alleen 180ml water nodig en een magnetron waarin de sterilisator past. Maak de flesjes schoon in een sopje en plaats het met de opening naar beneden in de sterilisator. Voeg 180ml water toe, plaats de sterilisator in de magnetron en stel de tijd in op 8 minuten en druk op start. In slechts 8 minuten wordt 99,9% van alle schadelijke bacteriën verwijderd.

  • Zonder schoonmaakmiddelen hygiënisch reinigen
  • Afmetingen: 27,5 x 27,5 x 15,3cm

  • Kleur: wit

Tommee Tippee

Tommee Tippee is een internationaal erkende producent van hoogwaardige babyartikelen en is gespecialiseerd in babyverzorging en voedingsaccessoires, geliefd bij baby's en aanbevolen door vele ouders. De producten worden duidelijk ingedeeld opleeftijd zodat je makkelijk terugvinden kunt wat je voor je kindje in een periode van haar leven nodig hebt. De producten van Tommee Tippee worden ontwikkelend zoals moeder natuur het bedoeld heeft. Zo ontwikkelede Tommee Tippee de bekroonde Closer To Nature flessen, een uniek assortiment flessen en voedingsproducten om de natuurlijke vorm en beweging van de borst na te bootsen. Daarnaast biedt Tommee Tippee ook handige accessoires om voeding om te bergen. De Sangenic luieremmer is eveneens een bekend product van Tommee Tippee, in een handomdraai worden volle luiers bacterievrij, geurloos en individueel luchtdicht verpakt.

Lees meer