Top

Stokke MyCarrier buikdrager en rugdrager

Bekijk alternatief product

De Stokke MyCarrier biedt de juiste ergonomie voor jou en je baby. De drager is zowel als buikdrager als rugdrager te gebruiken afhankelijk van de leeftijd.

 • Ergonomisch ontwerp
 • Eenvoudig op maat in te stellen
 • Bruikbaar als buik- en rugdrager
 • Pasvorm rugdrager minder praktisch en comfortabel dan buikdrager

Ons verhaal

Met de Stokke MyCarrier Buik- en rugdrager neem je jouw kindje overal eenvoudig en comfortabel mee. De Stokke MyCarrier heeft een ergonomische zithouding voor een gezonde ontwikkeling voor je kindje. Vanaf vier weken mag je baby gedragen worden in de buikdrager met het hoofdje naar jou toe. De nek wordt goed ondersteund door de nek band, zonder problemen valt de kleine in slaap. De buikdrager zit voor de ouder erg prettig en zorgt ervoor dat je niet functioneel beperkt wordt. Vanaf vijf maanden kan de drager aangepast worden zodat je kindje naar voren mee kijkt. Het aanpassen is eenvoudig en alle sluitingen en drukknoppen zijn goed verwerkt in het ontwerp. De positie van de benen veranderd en vanaf nu rust het hoofdje tegen de ouder. Vanaf negen maanden is het mogelijk de Stokke MyCarrier als rugdrager in te zetten.

Wij zijn erg tevreden over de Stokke MyCarrier als buikdrager. Wij zijn regelmatig buiten de deur voor onder andere het uitlaten van onze hond, dit maakt het eenvoudig kunnen dragen van ons kindje een must-have aangezien een kinderwagen niet overal bruikbaar is. Als buikdrager vinden wij de Stokke MyCarrier geweldig, naast de zitpositie voor ons kindje zit het uiterst comfortabel voor ons als ouder. De gewichtsverdeling is uitstekend en het in en uit tillen kun je als ouder gemakkelijk alleen. Bij negen maanden zijn wij overgestapt naar een Osprey Poco kinderdrager voor de extra opslag van spullen voor onderweg, achteraf zijn wij daar erg blij want de rugdrager blijkt een stuk minder praktisch.

Er worden extra onderdelen meegeleverd om de rugdrager te creëren maar het zitcomfort voor zowel kind als ouder komt hiermee niet ten goede. Het zwaartepunt van de rugdrager is te laag waardoor het gewicht niet goed verdeeld wordt, ongeacht de heupband hangt het kindje te veel van de rug af. Ook zit de rugdrager niet lekker voor zowel kind als ouder, zelf de verschillende verstelbare banden voorkomen niet dat er te veel afstand zit tussen ouder en kind. Het omhangen van de rugdrager met kind verloopt ook niet eenvoudig waardoor, alles bij elkaar genomen, de rugdrager voor ons geen succes is. Niet te min maakt de buikdrager voor ons de Stokke MyCarrier een succes en heeft het acht maanden ons leven verrijkt met bewegingsvrijheid.

Productinformatie

Bruikbaar vanaf 4 weken als buikdrager. De Stokke MyCarrier biedt de juiste ergonomie voor jou en je baby. De draagzak is eenvoudig te verstellen en past daarom iedereen.

 • Erkend door het Internationale Instituut voor Heup Dysplasie
 • Gewicht kind: van 3.5kg tot 15kg
 • Leeftijd baby in rugdrager: 9+ maanden
 • Materiaal: Katoen

 • Oeko-Tex® Standaard 100 klasse 1
 • Leeftijd baby in buikdrager: 4 – 9 maanden
 • Gewicht: 1,5kg

Stokke

Stokke bestaat al al vanaf 1932 maar is sinds 1972 gestart met het produceren van kinderproducten en vanaf 2006 richt Stokke zich volledig uitsluitend op kinderproducten. De hoogwaardige producten zijn ontworpen om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren en de band tussen ouder en kind te vergroten. Stokke hanteert hoge standaarden op het gebied van ergonomie en comfort.

Lees meer