Top

Sock Ons babysokjes

Bekijk de goedkoopste

Kleine mensjes zijn kundig in het verwijderen van hun eigen sokken, met behulp van Sock Ons is dit verleden tijd. Dit handige product trek je aan over de sokken waardoor deze blijven zitten. De sokken zijn gemaakt van zacht en rekbaar materiaal, je trekt het eenvoudig aan de kleine voetjes worden niet afgekneld.

  • Houd babysokken op zijn plaats
  • Niet voor alle voeten geschikt

Ons verhaal

Sock Ons sokjes zijn voor ons standaard kraamvisite cadeautjes aan vrienden en vriendinnen. De werking is ontzettend simpel maar effectief, de sokken blijven aan de kleine voetjes van je kindje. Het aandoen van een Sock Ons is eenvoudig, er zit een opening waar de hak zit de rest volgt automatisch. De sokken zitten comfortabel en rekken voldoende mee zodat het niet afknelt.

Productinformatie

De werking van Sock Ons zit hem in het gepatenteerde ontwerp, als je baby aan de teen van de sok trekt wordt de hiel door de opening in de Sock Ons omsloten. Hierdoor krijgt je baby het sokje niet uit en zitten Sock Ons comfortabel om het eigen sokje heen zonder dat deze af knellen.

  • Verkrijgbaar in de maten 0-6 maanden en 6-12 maanden
  • Materiaal: 82% nylon 18% elastan

  • In verschillende kleuren verkrijgbaar

Sock Ons

Sock Ons produceert over-sokken die je over de babysokken kan aantrekken zodat je die niet kwijt raakt. Een super handig en slim ontwerp voor een probleem herkenbaar voor elk ouder.

Lees meer