Top

Safety 1ste Magnetic Cupboard Lock ladebeveiliging

Bekijk de goedkoopste

De Safety 1ste Magnetic Cupboard Lock ladebeveiliging is een onzichtbare oplossing voor het kind vingervrij houden van je laden. Het slotje wordt aan de binnenzijde van de laden geschroefd en wordt geopend via de meegeleverde magneet. Je bepaald zelf wanneer het slot actief is, via een knop is het mogelijk de beveiliging uit te schakelen.

  • Onzichtbare magnetische slot
  • Gemakkelijk te openen via magneet
  • Mogelijkheid om slot tijdelijk uit schakelen
  • Stevig geschroefd in de lade
  • Niet iedereen houd van schroeven in meubels?

Ons verhaal

De Safety 1ste Magnetic Cupboard Lock ladebeveiliging is om meerdere vlakken een prima oplossing om kinderen uit kasten te weren. Ten eerste is de sluiting onzichtbaar vanaf de buitenkant, wat een kind niet kan zien kan het ook niet gebruiken. In tegenstelling tot andere sloten ontstaat bij de Safety 1ste ladebeveiliging geen spleet bij het openen omdat de beveiliging magnetisch van aard is. Je plaatst de bijgeleverde magneet op de slot en de beveiliging klikt open.

Het installeren van de ladebeveiliging is ook voor een niet-klusser goed te doen. De kartonnen mal vouw je in elkaar en gebruik je vervolgens om de juiste afstand van de sluitplaat vast te stellen. Nadat de sluitplaat gemonteerd is plaats je de mal in de sluitplaat en doe je de lade dicht en weer open. Door het dubbelzijdige plakband blijft de mal aan de lade plakken en weet je precies waar het slot gemonteerd moet worden. De installatie van een enkele ladebeveiliging kost minder dan 15 minuten.

Wij vinden de Safety 1ste Magnetic Cupboard Lock ladebeveiliging fantastisch in elk opzicht. Waar nodig is vinden wij het niet erg om ons huis kindvriendelijk te maken ook als het ten kosten gaan van het zicht, met de praktische oplossing van Safety 1ste blijft de charme van je huis in takt. De constructie is gemakkelijk te monteren met een kartonnen mal waarna het oersterk is aangezien de slot niet geplakt wordt maar geschroefd. Wanneer het nodig de beveiliging uitgeschakeld worden.

Productinformatie

De Safety 1ste Magnetic Cupboard Lock ladebeveiliging werkt met een magneet, je installeert het eenvoudig aan de binnenkant een lade met behulp van een kartonnen mal. Hierdoor is de beveiliging aan de buitenzijde onzichtbaar en blijft het uiterlijk van de lade onveranderd. Slot kan uitgeschakeld worden middels een knop op het slot, de stand wordt duidelijk aangegeven middels een kleurindicatie met icoon. Een set bestaat uit twee sloten en één magneet.

  • Inclusief kartonnen mal
  • Gewicht: 100g
  • Voldoet aan de Europese veiligheidsnormen

  • Kleur: wit
  • Afmetingen: 44 x 32 x 40mm

Safety 1st

Safety 1st biedt slimme, veilige en betaalbare oplossingen voor elk moment in het leven van je kindje. Met het assortiment va Safety 1st staat veiligheid overal voorop, zowel thuis als onderweg. Bekend van de gele baby on board sticker werkt Safety 1st al meer dan 30 jaar aan de veiligheid voor kinderen zodat zij hun wereld gevaarvrij kunnen ontdekken en ervaren.

Lees meer