Top

Prénatal Dirk Draak doekjesdoos

Bekijk alternatief product

Dit handige doekjesdoos van Prénatal is speciaal voor vochtige babydoekjes, het doosje sluit goed af en voorkomt daardoor het uitdrogen van babydoekjes. De speciale opening zorgt ervoor dat het volgende doekje altijd goed tevoorschijn komt.

  • Voorkomt uitdrogen babydoekjes
  • Met één hand te bedienen
  • Fraai design met Dirk Draak
  • Kleine ruimte om doekjes te pakken?

Ons verhaal

Bij de dagelijkse routine voor het verschonen van je baby is het Prénatal Dirk Draak doekjesdoos een handige toevoeging. Het zorgt ervoor dat de babydoekjes goed vochtig blijven. Als ouder is het eenvoudig te gebruiken met één hand, de doekjes komen stuk voor stuk eruit. De onderkant van het doosje kan geopend worden om een pak babydoekjes te plaatsen. Het design met Dirk Draak vinden wij erg leuk.

Het enige wat af en toe minder goed werkt is de opening om de doekjes te pakken. De afmetingen zijn uiteraard zo gemaakt dat de doekjes eenvoudig eruit te halen zijn. In de zeldzame situatie dat een doekje blijft zitten lukt het ons niet om met de vingers gemakkelijk de volgende los te trekken voor gebruik waardoor je alsnog de onderkant los moet maken om het op te lossen.

Productinformatie

De doekjesdoos is geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.

  • Kleur: wit

  • Afmetingen: 24,2 x 15,7 x 7,1cm

Prénatal

Sinds de oprichting in 1959 is Prénatal uitgegroeid tot een grote specialist voor ouders met kinderen met in totaal 57 winkels. Prénatal streeft naar het meest complete, inspirerende en betaalbare assortiment met de beste service en advies, volledig afgestemd op de wensen en behoeften van onze klant. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel, elke dag kun je bij Prénatal terecht voor vragen en wensen. De kernwaarden van Prénatal zijn: toegewijd altijd 100% klant gedreven; betaalbaar alles voor de beste prijs; betrouwbaar altijd de beste service, kwaliteit en garantie; verrassend altijd leuk en inspirerend winkelen; bereikbaar altijd dichtbij, 24/7 toegankelijk.

Lees meer