Top

Prénatal Dirk Draak boxzak

Bekijk alternatief product

Met de boxzak kun je eenvoudig spullen opbergen zodat het uit zicht is. De zak is aan de bovenzijde te sluiten via een koord waarna de flap met klittenband verzegeld wordt.

  • Ruime opslag voor spullen
  • Fraai design met Dirk Draak
  • Extra ruimte achter rits

Ons verhaal

De Prénatal Dirk Draak boxzak is stoere opbergzak voor aan de box, de neutrale kleur wit past goed in onze woonkamer en is gemakkelijk in gebruik. De boxzak wordt vastgezet met klittenband, in het begin waren wij sceptisch of het aan de box bleef hangen maar achteraf was het ruim voldoende. De fraaie boxzak is ruim, je beseft pas hoeveel erin past nadat de inhoud weer op de grond ligt. Er zit een verborgen binnenzak in met rits wat voor je kindje niet snel te openen is. De sluiting via een koord werkt goed er zorgt ervoor dat de kinderhandjes stiekem naar binnen gaan.

Productinformatie

De boxzak wordt aan de box bevestigd via twee flappen met klittenband.

  • Kleur: wit

Prénatal

Sinds de oprichting in 1959 is Prénatal uitgegroeid tot een grote specialist voor ouders met kinderen met in totaal 57 winkels. Prénatal streeft naar het meest complete, inspirerende en betaalbare assortiment met de beste service en advies, volledig afgestemd op de wensen en behoeften van onze klant. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel, elke dag kun je bij Prénatal terecht voor vragen en wensen. De kernwaarden van Prénatal zijn: toegewijd altijd 100% klant gedreven; betaalbaar alles voor de beste prijs; betrouwbaar altijd de beste service, kwaliteit en garantie; verrassend altijd leuk en inspirerend winkelen; bereikbaar altijd dichtbij, 24/7 toegankelijk.

Lees meer