Top

Prénatal autospiegel

Bekijk alternatief product

Met de Prénatal autospiegel houd je gemakkelijk vanuit de binnenspiegel de achterbank in de gaten.

  • Handig in gebruik
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Regelmatig stellen?

Ons verhaal

De Prénatal autospiegel is een prima oplossing om je kinderen op de achterbank te kunnen zien. Het monteren van de autospiegel is eenvoudig via twee gespen, dit deel zit stevig vast. De spiegel zelf zit met een kogel bevestigd waardoor het in de gewenste hoek te draaien is. De spiegel blijft tijdens het rijden prima zitten ongeacht de duur.

Wat ons wel opvalt is dat de spiegel met enige regelmatig opnieuw gesteld moet worden omdat je bij het in en uittillen van je kindje aantikt. Dit probleem had opgelost kunnen worden door de positie vast te kunnen zetten. Niet te min is de Prénatal autospiegel een degelijke oplossing.

Productinformatie

De Prénatal autospiegel wordt gemonteerd op een hoofdsteun van de achterbank via twee gespen. Na het bevestigen kan de spiegel gedraaid worden naar de gewenste stand zodat je kindje goed zichtbaar is.

  • Kleur: zwart
  • Afmetingen: 27,5 x 18,8 x 10cm

  • Materiaal: kunststof/plastic

Prénatal

Sinds de oprichting in 1959 is Prénatal uitgegroeid tot een grote specialist voor ouders met kinderen met in totaal 57 winkels. Prénatal streeft naar het meest complete, inspirerende en betaalbare assortiment met de beste service en advies, volledig afgestemd op de wensen en behoeften van onze klant. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel, elke dag kun je bij Prénatal terecht voor vragen en wensen. De kernwaarden van Prénatal zijn: toegewijd altijd 100% klant gedreven; betaalbaar alles voor de beste prijs; betrouwbaar altijd de beste service, kwaliteit en garantie; verrassend altijd leuk en inspirerend winkelen; bereikbaar altijd dichtbij, 24/7 toegankelijk.

Lees meer