Top

Munchkin warmte gevoelige lepels

Bekijk de goedkoopste

De Munchkin warmtegevoelige lepels zijn speciaal ontwerpen zodat de lepelpunt wit wordt wanneer de voeding te warm is, hierdoor ben je altijd verzekerd van de juiste de temperatuur. De lepel heeft een brede punt waardoor het eten goed blijft liggen. De steel is ergonomisch ontwerpen en ligt prettig in je hand.

  • Gepatenteerd White Hot systeem geeft aan wanneer voeding te warm is
  • Zachte lepelpunten zijn veilig en comfortabel voor tandvlees
  • Ergonomisch ontworpen steel ligt goed in de hand
  • Indicatie werkt alleen initieel

Ons verhaal

Het grootste voordeel van de Munchkin lepel is uiteraard de warme indicatie die het afgeeft. Steek de lepel in het eten en binnen een paar seconden wordt lepelpunt wit, hierdoor weet je als ouder direct of er eerst goed geblazen moet worden. Let er wel op dat de indicatie alleen werkt bij de eerste hap, eenmaal wit uitgeslagen duurt het even voordat de originele kleur terug heeft. Wat wij vooral prettig vinden is de ligging van de lepel in de hand en de vorm van de punt. In tegenstelling tot andere lepels is de breedte en diepte een prima optimum en kan er genoeg eten op voor één hap. De steel is voldoende lang om eten uit een potje te halen en ligt stevig in de hand waardoor het niet zomaar eruit geslagen wordt.

Productinformatie

De Munchkin warmtegevoelige lepels zijn ontwerpen met de gepatenteerd White Hot systeem, de lepelpunt wordt wit als de temperatuur te hoog is om te geven. De steel is ergonomisch ontwerpen en ligt prettig in je hand. De zachte lepelpunt is veilig en comfortabel voor het tandvlees van je kindje. De lepels zijn BPA vrij, een set bestaat uit vier lepels met verschillende kleuren.

  • Ergnomisch ontworpen steel
  • Geschikt voor in de vaatwasser

  • BPA vrij
  • Vanaf 4 maanden

Munchkin

Munchkin produceert innovatie producten die het verschil maakt in het leven van kind en ouder. Munchkin heeft vele prijzen gewonnen met hun slimme en gepatenteerde oplossingen.

Lees meer