Top

Munchkin Miracle 360 trainer drinkbeker

Bekijk de goedkoopste

Dankzij het innovatie ontwerp kan je kindje eenvoudig vanuit alle kanten leren drinken met de Miracle 360 trainer drinkbeker van Munchkin. De knoeibestendige klep opent wanneer je kindje de lippen er tegen aan duwt en sluit direct na het drinken. In tegenstelling tot drinkbekers met tuit is de drinkbeker van Munchkin niet schadelijk voor de tanden en is de overstap naar een open beker kleiner. De drinkbeker is waterdicht en lekkagebestendig, daarnaast is het gemakkelijk uit elkaar te halen zodat het gereinigd kan worden.

 • 100% waterdicht
 • 100% lekkagebestendig
 • Eenvoudig te reinigen
 • Goed vast te houden door praktische handgrepen
 • Tuitvrije oefenbeker
 • Geschikt voor het bovenste rek van de vaatwasser

Ons verhaal

De overgang van het drinken uit een drinkfles naar een drinkglas gaat niet zonder slag of stoot, er moet veel geleerd worden. De coördinatie van de handen en armen om de beker in de goede positie te brengen vergt veel oefening, iets te laag en er komt geen drinken uit en iets te hoog en alles zit onder. Er zijn vele soorten drinkbekers die op de markt om je kindje het drinken uit een beter te leren, maar geen beker is zo goed ingespeeld op het kunnen van je kindje als de Munchkin Miracle 360 trainer drinkbeker.

De Munchkin Miracle 360 trainer drinkbeker heeft twee stevige handgrepen afgestemd op de grootte van de handen van je kindje, de handgrepen zijn in verhouding tot andere drinkbekers lang en lopen evenredig aan de vorm van de beker. De ware kracht zit in de deksel, in tegenstelling tot alle andere drinkbekers kan maar aan een zijde gedronken worden veelal via een tuit. De oefenbeker van Munckin heeft geen tuit maar kan volledig 360 graden rondom vanuit gedronken worden. Door het handige ontwerp bestaande uit een wit membraam met daarboven op een siliconen deksel zorgt ervoor dat je kindje hetzelfde drinkt als uit een echt glas. Wanneer de lippen op de siliconen deksel drukt ontstaat er een kleine opening waaruit het drinkt kan stromen, wanneer je kindje met het hoofd weg beweegt sluit de het weer direct zodat het niet lekt, superhandig!

De drinkbeker is eenvoudig uit elkaar te halen om schoon te maken, de onderdelen mogen zelfs om het bovenste rekje van de vaatwasser! De drinkbeker bestaat uit vier robuuste losse delen bestaande uit de drinkbeker; membraam met siliconen deksel en een sluitring. Je merkt direct bij het in elkaar zetten dat de onderdelen perfect passen en de kans op lekkage zo goed als nul is, ook als je kindje er druk mee zwaait.

Wij zijn daarom ook erg te spreken over de handige Miracle 360 trainer drinkbeker van Munchkin. Het functioneert zoals verwacht en is eenvoudig in gebruik en onderhoud. Wij kunnen zonder zorgen de oefenbeker vullen en overlaten aan ons kleine wonder wetende dat onze woonkamer geen zwemparadijs wordt.

Productinformatie

De Munchkin Miracle 360 trainer Drinkbeker is een praktische oefenbeker om je kindje zelfstandig uit een beker te leren drinken. De drinkbeker is waterdicht; lekvrij en eenvoudig in onderhoud.

 • Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden
 • Afmetingen: 12 x 8.5 x 16.5cm
 • Inhoud: 207 ml
 • BPA-vrij

 • Kleuren: Roze; Groen; Blauw; Oranje; Paars
 • Gewicht: 145g
 • Materiaal: Kunststof/plastic

Munchkin

Munchkin produceert innovatie producten die het verschil maakt in het leven van kind en ouder. Munchkin heeft vele prijzen gewonnen met hun slimme en gepatenteerde oplossingen.

Lees meer