Top

Medela tepelhoedje

Bekijk de goedkoopste

Wanneer er spraken is van aanlegproblemen of het geven van borstvoeding is pijnlijk dan kan een tepelhoedje uitkomst bieden. De tepelhoedje beschermt kapotte, vlakke of teruggetrokken tepels en ondersteund de baby bij het drinken.

  • Voorkomt pijnlijke tepels en kloven
  • Eenvoudig schoonmaken via magnetronsterilisator

Ons verhaal

Nadat bleek dat onze baby niet goed wilde drinken aan de borst hebben wij in overleg met de kraamhulp besloten gebruik te maken van een tepelhoedje. De ultradun en zachte silicone Medela Contact tepelhoedje is fijn in gebruik, het is eenvoudig te bevestigen en sluit goed aan op de borst. Er zit een uitsparing aan één zijde wat aangeeft hoe het tepelhoedje geplaatst moet worden. Na een korte tijd kwam de borstvoeding via het tepelhoedje op gang waarna wij het ruim zes maanden gebruik gemaakt van hebben. Het tepelhoedje is eenvoudig te steriliseren via een magnetronsterilisator.

Productinformatie

Let op! Gebruik onder deskundige begeleiding. De Medela Contact tepelhoedje is geur- en smaakloos en is ontworpen voor een bijzonder nauw contact tussen moeder en baby. In drie maten verkrijgbaar namelijk klein; middel en groot.

  • 100% BPA-vrij
  • Materiaal: siliconenrubber

  • Kleur: transparant
  • Aantal: 2 tepelhoedjes met bewaardoosje

Medela

Bij de geboorte van je kind is je lichaam als moeder voorbereid voor het geven van borstvoeding. Medela is de specialist op het gebied van borstvoeding, met meer dan 50 jaar ervaring is Medela uitgegroeid tot een wereldwijde leverancier borstvoedingsaccessoires. Innovatie staat hoog in het vaandel, Medela verbeterd continue haar producten voor een optimale beleving voor ouder en kind.

Lees meer