Top

Medela Freestyle dubbele elektrische borstkolf

Bekijk de goedkoopste

De dubbele elektrische borstkolf is een goede oplossing voor ouders die veel onderweg zijn of met beperkte tijd. De kolf is compact maar zit vol kracht en uitgebreide functies en wordt geleverd met veel accessoires om het kolven zo comfortabel mogelijk te maken.

 • Krachtige kolf
 • Enkel en dubbelzijdig bruikbaar
 • Snelheid instelbaar
 • Gemakkelijk te vervoeren
 • Volledig met alle accessoires
 • Steriliseren via magnetronsterilisator
 • Prijzig
 • Vocht in slang
 • Connector breekbaar

Ons verhaal

De Medela Freestyle dubbele elektrische borstkolf is een fijne borstkolf in gebruik en biedt veel mogelijkheden voor alle gewenste situaties. Voor ons was belangrijk om buitenhuis eenvoudig te kunnen kolven, met de bijgeleverde accessoires lukt dit prima. Het borstschild past goed over de borst en lekt niet, als de geleverde maat niet goed is kan hiervoor een andere maat aangeschaft worden. De kolf is gemakkelijk te assembleren waardoor de losse onderdelen eenvoudig via een magnetronsterilisator schoon te maken zijn. De flesstandaarden werken goed, in het begin waren wij vergeten dit te gebruiken en viel een gevuld flesje nog wel eens om.

Het assembleren van de kolf is gemakkelijk maar fragiel, helaas brak bij ons tot tweemaal toe een deel van de connector. Gelukkig zijn bijna alle onderdelen los na te bestellen al is het wel prijzig. Daarnaast kregen wij vrij snel vocht in de slang al lijkt het weinig effect te hebben op de zuigkracht.

De Medela Freestyle dubbele elektrische borstkolf is een flinke investering maar het is het wel waard, je bent in één keer klaar om te kolven. De kolf inclusief alle accessoires is erg licht en compact waardoor het eenvoudig mee te nemen is.

Productinformatie

De Medela Freestyle dubbele elektrische borstkolf weegt weinig maar is enorm krachtig. De kolf heeft een klein compact formaat, ideaal voor thuis maar ook voor onderweg. De elektrische borstkolf kan gebruikt worden via netstroom als de bijgeleverde oplaadbare accu. De kolf is voorzien van een duidelijk digitaal scherm wat naast de tijd ook de zuigkracht toont. De Medela Freestyle wordt geleverd met een handige zwarte draagtas waar alle onderdelen in passen, zo ook de koeltas. In de koeltas passen vier flessen, erg handig voor moeders die buiten huis kolven.

De dubbele elektrische borstkolf stimuleert op basis van de 2-Phase Expression technologie, dit imiteert het natuurlijke zuiggedrag van een baby. De borstkolf heeft de mogelijkheid om de intensiteit aan te passen, via de geheugenfunctie is het mogelijk om eerdere ritmes opnieuw uit te voeren. Als het wenselijk is om maar één borst te kolven dan kan de slag door gelust worden, de zuigkracht blijft gelijk.

De Medela Freestyle is een compleet pakket waarmee je in één keer klaar bent om te kolven en bestaat uit: Freestyle motorunit; oplaadbare accu; y-stuk slang; connector met membraan (2x); PersonalFit borstschild maat M (2x); netstroomadapter; koeltasje met voorgevormd koelelement; moedermelkflesje (150 ml) inclusief multideksel (4x); flesstandaard (2x); luxe schoudertas;

 • BPA-vrij
 • Kleur: geel

 • Deels steriliseerbaar
 • Netstroom: ja

Medela

Bij de geboorte van je kind is je lichaam als moeder voorbereid voor het geven van borstvoeding. Medela is de specialist op het gebied van borstvoeding, met meer dan 50 jaar ervaring is Medela uitgegroeid tot een wereldwijde leverancier borstvoedingsaccessoires. Innovatie staat hoog in het vaandel, Medela verbeterd continue haar producten voor een optimale beleving voor ouder en kind.

Lees meer