Top

Maxi-Cosi Familyfix autostoelbasis

Bekijk de goedkoopste

Met de Maxi-Cosi Familyfix autostoelbasis ben je voor vier jaar voorzien met het vervoeren van je kindje, eerst in combinatie met de Pebble of CabrioFix en later met de Pearl. Het installeren van de autostoelbasis in de auto kan eenvoudig via een Isofix bevestigingspunt.

 • Gemakkelijke installatie en gebruik
 • Indicatie of autostoel goed bevestigd is
 • Jarenlange bruikbaar
 • Voldoet niet aan de i-Size veiligheidsnorm
 • Minder noodzakelijk met de Maxi-Cosi Pearl?

Ons verhaal

Met de Familyfix autostoelbasis van Maxi-Cosi wordt het vervoeren van je kindje met de auto erg eenvoudig. Waar je voorheen continue de autostoel via de driepuntsgordel moest bevestiging is het nu niet meer dan erin klikken voor vertrek. Ook het uit de auto tillen van de autostoel is kind eenvoudig via een hendeltje aan de voorzijde, door de hendel naar voren te bewegen wordt de slot ontgrendeld en kan de autostoel eruit getild worden.

Het installeren van de Maxi-Cosi Familyfix autostoelbasis kan voor de eerste even wennen zijn vooral om aan beide bevestigingspunten van de Isofix evenredig te verbinden. Gelukkig hoeft dit maar één keer, na installatie blijft de basis in de auto aanwezig. Wanneer de bevestiging gelukt is brandt er een groen LED lampje en hoor je een piepje, op na stap twee het instellen van de poot. De in hoogte instelbare poot moet tot aan de grond rijken, die kan door aan het handvat aan de onderzijde te trekken. Wanneer de poot op goede hoogte staart brandt het tweede LED lampje groen en hoor je nogmaals een piepje. Als laatst rest het plaatsen van de autostoel voor vertrek, ook hiervoor is zowel een visuele als audio-indicator aanwezig wanneer het goed bevestigd is.

Wij zijn zeer tevreden over de Maxi-Cosi Familyfix autostoelbasis, het in ontzettend gemakkelijk in gebruik en maakt het vervoeren van je kindje goed te doen ook bij kleinere auto's. Bij een auto met beperkte ruimte achter vonden wij het vastzetten van de autostoel via de gordel niet gemakkelijk omdat de gordel gekruist om de autostoel heen moet. Met de autostoelbasis hoef je alleen de hendel naar voren te trekken en kan de autostoel met een opwaartse beweging losgekoppeld worden. Wij hebben de autostoelbasis alleen gebruikt in combinatie met de Maxi-Cosi Pebble, wanneer ons kindje groot genoeg was voor een zittende autostoel hebben wij de autostoelbasis verwijderd aangezien je niet meer dagelijks de stoel verwijderd.

Productinformatie

De Maxi-Cosi Familyfix is een autostoelbasis wat je installeert in de auto via een Isofix bevestigingspunt, bij juiste installatie van de autostoel wordt een zichtbaar en hoorbaar signaal afgegeven. De in hoogte instelbare poot zorgt voor extra stabiliteit en verhoogd de veiligheid. Een kinderstoel wordt aan de bovenzijde in de basis geklikt, via een hendel aan de voorzijde kan de autostoel eenvoudig weer van de basis losgekoppeld worden.

 • Kindje van 0 tot 4 jaar bruikbaar
 • Kleuren: zwart
 • Afmetingen: 57,5 x 34,5 x 17cm
 • Europese veiligheidseisen ECE R44/04

 • Geschikt voor de Maxi-Cosi Cabrio-fix; Pebble; Pearl
 • Bevestigingswijze: Isofix
 • Gewicht: 6,85kg

Maxi-Cosi

Met als doel de aller veiligste autostoel te ontwerpen produceert Maxi-Cosi al meer dan 30 jaar comfortabele artikelen om kinderen te vervoeren. Maxi-Cosi staat bekend als zeer veilig en ontvangen ongeëvenaarde scoren bij testen van ANWB; ADAX en Consumentenbond. Maxi-Cosi biedt een breed assortiment van autostoeltjes; kinderwagens en buikdragers voor ouders zodat ouders optimaal van hun gezin kunnen genieten, voor elk vraagstuk is een passende oplossing.

Lees meer